Nunti

Nunti

Fiecare mireasa isi imagineaza propria nunta, inca de mica, ca fiind unica si speciala. Echipa de profesionisti de la Restaurantul Romanesc Crystals of London poate transforma visul oricarei mirese in realitate si iti poate oferi momente de basm in cea mai importanta zi a vietii tale.

Botezuri

Botezuri

Organizarea botezului pentru copilul dvs nu e chiar atat de dificila precum pare. Echipa noastra se ocupa de organizarea evenimentului pana la cel mai mic detaliu, astfel incat dvs si comoara dvs sa fiti centrul atentiei pe tot parcursul petrecerii.

Onomastici

Onomastici

De ce sa te stresezi cu alegerea locatiei, tematica petrecerii sau cu ce anume iti poti surprinde invitatii cand ne poti incredinta noua aceste sarcini. Noi iti punem la dispozitie tot ceea ce ai nevoie si inca putin pentru ca petrecerea ta sa ramana pe buzele tuturor mult timp.

Corporate

Corporate

La Crystals of London ne asiguram de reusita evenimentelor dumneavoastra oferindu-va organizare, coordonare si planificare pentru toata gama de evenimente corporate: simpozioane, conferinte, campanii de PR sau petreceri corporate.

Trimite un mesaj