Lidia Ionela Nita

⭐️⭐️⭐️Hello Everyone!!!⭐️⭐️⭐️

18 Oct 2019

După petrecerea de botez pe care am avut-o la acest restaurant am fost “criticat dur” de managerul George. Vazand ca review ul meu nu a fost pe placul tururor eu și soția ne-am gândit sa mai încercam odată restaurantul, așa ca am făcut prima aniversare a fetiței noastre (la un an distanță). Cand am ajuns la restaurant totul părea bine organizat, nimic deosebit. Dupa ce au venit invitații și ne-am asezat la masa au început probleme :
-Aperitivul a fost făcut cu gust și rafinament (nici nu avea cum sa fie altfel)
-Felul doi a fost atât de gustos și suculent încât am vrut sa mai cer o porție !!🤤🤤🤤
Având in vedere ca nu exista petrecere fără dulciuri 🍩🍪🍭🍮🥧🧁🍰🍫🍧🍡🍢HOP !! Au apărut in peisaj cei de la #ElliesArtisanCakeBoutique, care au niște prăjituri mortale !!!♥️♥️
The best Candy bar ever !!
Pe aceasta cale vrem sa va mulțumim ca existați și aduceți bucurii in inimile oamenilor !!!
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️♥️♥️

Lidia Ionela Nita
Laura Gusatu

Le multumesc tuturor celor de la restaurantul romanesc Crystals of London!

12 Feb 2018

Le multumesc tuturor celor din echipa Crystals of London, in special lui George si lui Catalin♥️♥️♥️, pentru atentia si profesionalismul cu care au participat la organizarea botezului fiicei mele. Nu am reprosuri, totul a fost impecabil, nu am avut surprize neplacute! Din momentul in care i-am contactat in vederea organizarii evenimentului la ei, a fost o placere sa colaborez cu stafful. Au fost prompti, receptivi la cerintele noastre, iar mie mi-a fost clar care sunt regulile localului. In seara botezului totul a fost perfect♥️♥️♥️, iar stafful, ca de fiecare data, amabili, receptivi si extraordinar de bine organizati.
Recomand acest restaurant din toata inima!⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Voua, celor de la Restaurantul Romanesc Crystals of London, va multumesc din suflet pentru o seara minunata, plina de amintiri frumoase!

Laura Gusatu
Andreea Monica

Recomand cu incredere!!! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

01 Jan 2018

Recomand cu incredere restaurantul romanesc Crystals of London, am avut parte de un revelion superb alături de toti prietenii mei (si invitaţii speciali printre care si Dan Negru), mâncarea a fost delicioasa si servita la timp, nota 10 pt bucatar si ospatari! Per total am avut parte de profesionalism si eleganta, ma bucur ca am avut parte de asa petrecere intre ani.
La multi ani 2018!

Andreea Monica
Andreea Ramona Bratoveanu

Ne-am simtit ca acasa!

05 Nov 2017

Singurul restaurant romanesc in care ne-am simtit ca acasa ♥️♥️♥️
Profesionalismul, curatenia impecabila, amabilitatea personalului si mai ales faptul ca in momentul in care fiica noastra nu s-a simtit bine si 3 din doamnele din staff au venit pe rand sa se intereseze de sanatatea ei si sa ne propuna diferite tratamente naturiste si alimente care sa o faca sa se simta mai bine ne-au impresionat si totodata mie personal mi-au redat increderea in umanintate♥️♥️♥️
Va multumim pentru o seara frumoasa!

Andreea Ramona Bratoveanu

Trimite un mesaj